Kävijälle

Tervetuloa Väylät & Liikennepäiville

Saapuminen Tampereelle

Tampereella rakennetaan paljon tänä vuonna ja siksi moni paikka on rakennustyömaana Väylät & Liikenne tapahtuman aikana. Suosithan joukkoliikennettä tullessasi Tampereelle. Tampere-talon läheisyydessä voi olla haasteita löytää parkkitilaa.  Tampere-talolla ei ole lainkaan omaa paikoitustilaa käytössä. Lähimmät pysäköintitilat löytyvät keskustan pysäköintihalleista.

Tampereen liikenteen poikkeusjärjestelyistä löytyy kartta täältä: https://www.tampereenliikenne.fi/#/autoilu.  Myös Twitterissä ja Facebookissa tiedotetaan kaupungin liikenteen häiriötilanteista. Aihetunniste somessa on #treliikenne.

Tampere-talon piha-alueella olevan Marriott-hotellin työmaa aiheuttaa muutoksia talolle saapumiseen ja tavarantoimitukseen. Tampere-talo päivittää nettisivuillaan työmaan etenemisestä ja sen aiheuttamista muutoksista https://tampere-talo.fi/kavijoille/saapuminen/. Samalta sivulta löytyy tietoa myös pysäköinnistä lähialueella.

TAXI-Tampere: p. 0100 4131

Tampereen joukkoliikenteen reittiopas löytyy osoitteesta: http://aikataulut.tampere.fi/

Kaulanauha

Otathan kotoa lähtiessäsi mukaan oman kaulanauhan, johon voit kiinnittää seminaaripassin. Väylät & Liikenne -tapahtuma lahjoittaa WWF:lle Virtavesihankkeen tukemiseen kaulanauhan hinnan verran, jos et tarvitse uutta kaulanauhaa seminaaripassillesi. Kierrätä ja tule mukaan auttamaan.

Ennakkorekisteröityminen ja etkot

Voit saapua Tampereelle jo edellisenä päivänä 4.9.2018, ja ilmoittautua ilman ruuhkaa Hotelli-Tornin aulassa tiistaina 4.9 klo 18-19.30 välisenä aikana. Tervetuloa! Samalla voit tulla tapaamaan muita kongressiosallistujia ja tuttuja Hotelli Tornin 25. kerroksen seurusteluravintola Moro Sky Bariin. Seuraavana päivänä voit noutaa seminaarisalkun ohituskaistalta Tampere-talossa, eikä sinun tarvitse enää jonottaa seminaaripassiasi.

Ilmoittautuminen tapahtuman aamuna

Saavuthan ajoissa, päivät alkavat kaikille yhteisellä avajaistilaisuudella, jota ennen voit nauttia aamukahvin näyttelytilassa!  Saapuessasi, valitse sukunimen alkukirjaimen mukaan tiski jolta noudat seminaaripassisi ja ota esiin mukana tuomasi kaulanauha. Jokaisesta itse tuodusta kaulanauhasta lahjoitamme kaulanauhan hinnan WWF:lle kalojen nousuteiden kunnostamiseen. Päällystakin ja matkalaukun voit jättää veloituksetta päivän ajaksi säilöön narikkaan, joka sulkeutuu keskiviikkona 5.9.2018 klo 19.00 ja torstaina 6.9.2018 klo 15.30.

Jos olet saanut seminaaripassisi jo edellisenä iltana, voit ohittaa jonon ja noutaa seminaarikansion ennakkoonrekisteröityneiden tiskiltä.

Seminaarissa

- Esitysten pituus on noin 20 minuuttia, jolloin keskusteluun jää noin 10 minuuttia. Jokainen esitys aloitetaan ilmoitettuna aikana, joten sukkulointi salista toiseen on mahdollista. Esitysten välillä on hyvä virkistäytyä ja tehdä pientä taukojumppaaa, etenkin jos et vaihda salia.

- Väylät ja Liikenne 18 -tapahtumassa kysymykset ja kommentit esitetään digitaalisesti. Puheenjohtaja lukee/valitsee luettavaksi tulleet kysymykset puhujalle.

- Kommentit ja kysymykset tehdään anonyymisti käyttäen kyselytyökalua.

Kyselytyökalun käyttöohje

Kyselytyökalun osoite on http://screen.io/vl . Osoite löytyy myös seminaaripassista. Avaa osoite. Osoite tulee avata suoraan netin osoitekenttään (ei hakukoneeseen).  Valitse laitteellasi oikea sali, jossa seuraat luentoa ja voit esittää kysymyksiä automaattisesti oikealle luennoitsijalle.

- pienisali

- maestro

- sopraano

- duetto1

- duetto2

- Voit käyttää omaa mobiilidataa tai avointa Tampere -talon wlan -yhteyttä tai avoimia SCREEN.IO -verkkoja. Tampere-talon verkon nimi on  TampereHall ja sanalla customernet pääset sisään.

Kysele ja kommentoi aktiivisesti.

Seminaaripassi

Seminaari passin on oltava koko ajan näkyvillä seminaarissa, lounaalla, kahvituksessa, ja  Get Together tilaisuudessa.

Someosallistuminen

Osallistu aktiivisesti somessa! Väylien & Liikenne –päivien sometunnuksena on: #väylätjaliikenne2018

Lounaat ja kahvit

Lounas ja kahvi tarjoillaan alakerran näyttelytilassa ja toisen kerroksen lämpiössä.  Tutustu kahvi ja lounas tauoilla kiinnostavaan erikoisnäyttelyyn. Pidäthän seminaaripassin näkyvillä taukojen aikana.

Get together

Ensimmäinen seminaaripäivä päättyy yhteiseen tilaisuuteen Tampere-talon Isossa salissa klo 16.15 alkaen. Tarjolla on kaksi huippuluentoa ja viihdyttävää musiikkia. Yhteisen luennon jälkeen tarjoillaan buffet-illallinen näyttelytilassa. Seminaarivieraille tarjottava illallinen sisältää salaatteja, lämmintäruokaa ja kaksi lasia viiniä tai kivennäisvettä. Get together illan vieton aikana voit tutustua näytteilleasettajiin ja vierailla heidän osastoillaan.  Pidäthän seminaari passisi näkyvissä Get together tilaisuudessa.

Hätäpoistumistiet

Hätäpoistuminen tapahtuu vihreitä hätäpoistumistiemerkkejä seuraten. Hälytyksen sattuessa kokoontumispaikka on piha-alue Sorsapuiston puolella rakennusta johon Tampere-talon henkilökunta opastaa hälytyksen sattuessa.